Direct Ferries Tyskland

Vill du åka över till Tyskland?

Med Direct Ferries kan du se över vilka olika färjor och rutter du har att välja mellan för att på smidigast möjliga sätt ta dig från Sverige till Tyskland. Att jämföra Direct ferries Tyskland är något vi kan rekommendera dig att göra för att snabbt och enkelt få en tydlig bild av vilka olika resor du kan boka och vilka olika färjor som kan vara av intresse för dig.

Färjorna från de olika bolagen erbjuder varierande avgångar och ankomster, vilket innebär att en eller annan färja kan passa dig bättre beroende på var i landet du befinner dig. Har du specifika önskemål kring var i Tyskland du vill hålla till kan olika ankomster passa bättre. Läs mer om direct ferries Tyskland här nedan!

 

Boka färja från Sverige till Tyskland

Hos direct ferries kan du jämföra olika färjor, med varierande avgång och ankomst, för att hitta den rutt som passar dig bäst. Direct ferries samarbetar med flera av de största och mest välkända färjebolagen över hela världen. Oavsett varifrån i Sverige du vill åka och oavsett var i Tyskland du vill ankomma kan du hitta den bästa färjan för dig via deras smarta tjänst.

Du kan självklart även välja att se över färjor som avgår från andra länder, så som Danmark eller Norge. Det beroende på hur du önskar planera din rutt och vad du har för krav på restid, pris, rutt, och så vidare.

Färjor från Sverige till Tyskland

  • Göteborg till Kiel – Stena Line

  • Trelleborg till Rostock – Stena Line & TT line

  • Trelleborg till Travemunde – TT Line

  • Malmö till Travemunde – Finnlines

  • Nynäshamn till Rostock – Hansa Destinations

Det finns ett flertal olika alternativ av färjor och rutter för dig som vill åka från Sverige till Tyskland. Bor du i södra delarna av Sverige kan du välja om du vill utgå från Malmö eller Trelleborg. Det avgår även färjor från Göteborg, samt från Stockholm via Nynäshamn. Se över hur och var du kan resa genom att jämföra Direct ferries Tyskland.

Vilken färja ska jag boka?

Vilken färja du bör boka när du vill åka över till Tyskland beror på ett flertal olika faktorer. Du bör bland annat fundera över var i landet du vill åka från, samt var i Tyskland du vill anlända. Har du till exempel ett specifikt önskemål om att komma fram i Kiel kan rutten från Göteborg till Kiel vara passande. Du kan enkelt jämföra dina olika alternativ hos direct ferries.

Kolla upp information om resan innan avfärd

Något annat du bör tänka på då du ska boka färjan är att beroende på vilken resa du väljer så kommer bland annat restid, pris per biljett och person, möjlighet till avbokning och olika tillgångar ombord på båten variera. Se till att kolla upp information angående ovan nämnda aspekter innan du bokar din färja för att säkerställa att du gör rätt val.

Läs recensioner från andra kunder

Du bör även göra ditt val baserat på om du reser med eller utan bil då detta ofta påverkar var på båten du hamnar och vad du får tillgång till under resan. Ett tips är också att du innan du bokar din biljett läser på lite om vad andra kunder har sagt om olika avgångar, rutter och färjebolag. I sådana recensioner kan du ofta hitta värdefull information och ärliga råd.

Alla rutter hos Direct Ferries