Fira nyår på kryssning till Kiel 2019/2020!

Glöm planering, inköp och förberedelser och fira nyårsafton på en kryssning till Kiel i Tyskland istället! Med underhållning i världsklass och med god mat och dryck blir det ett härligt avslut på det gamla året – och en perfekt start på det nya.Båten avgår från Göteborg klockan 17.45 den 30 december och anländer till Kiel klockan 09.15 på nyårsafton. Dagen kan ni förslagsvis ägna åt shopping eller sightseeing i Kiel eller bara ta det lugnt ombord på båten. Klockan 18.45 är det avgång från Kiel och ni kommer fram till Göteborg klockan 09.15 på nyårsdagen.

Vid bokningen kan du välja mellan en trerätters-supé eller Stena Lines nyårsbuffé. Priset är det samma för bägge alternativen, 2199 kronor per person. I priset ingår insides tvåbäddshytt med över- och underbädd. Föredrar ni utsides hytt eller en större hytt går det att boka mot tillägg. Välkomstdrink, mousserande vin vid nyårsslaget och frukost ingår i priset, liksom givetvis även all underhållning ombord.

Nyårsbuffé eller trerätters-supé

Trerättersmenyn får det verkligen att vattnas i munnen. Till förrätt blir det parmesan- och örtgratinerad hummer. Den serveras med en vinägrett på pumpakärnor, tomat och balsamico-karamell. Till varmrätt kan du välja mellan antingen fisk eller kött. Fiskrätten är smörbakad hälleflundra med potatis och krossade jordärtskockor, citrus-crème fraiche, picklade kantareller och forellrom. Köttalternativet är hängmörad oxfilé med en puré av morötter och butternutsquash. Oxfilén serveras med kantareller i portvinssås och rårörda lingon. Till efterrätt serveras det choklad- och körsbärsbrownie med mascarponecrème.

För den som föredrar att själv plocka mellan olika rätter erbjuder nyårsbuffén alla läckerheter man kan förvänta sig. Här finns skaldjur av alla möjliga slag så som rökt, inkokt och gravad lax, rökt hälleflundra, stenbitsrom, inlagd sill, skagenröra, hummer, räkor och kräftor. Här hittar vi även kallskuret som till exempel rostbiff, parmaskinka och rökt hjortstek samt fina ostar. Bland varmrätterna finns det vinkokta blåmusslor, pocherad hälleflundra, helstekt oxfilé med bearnaisesås med mera. En hel rad med efterrätter blir det givetvis också.

Vinpaket kan läggas till för 250 kronor per person oavsett om du väljer buffén eller trerätters middagen.

Underhållning ombord under nyårskryssningen

Under kvällen bjuds det på en härlig show i båtens C-View Bar. För den som föredrar musik spelar Duo i Riva Bar. Inför klockslaget serveras bubbel i god tid i bägge barerna så att ni kan skåla in det nya året med klass! Efter klockslaget fortsätter kvällen med party och dans.

Ring ut det gamla året och ring in det nya ombord på Östersjöns festligaste nyårskryssning!

Avgångstider för kryssning på nyår till Kiel 2019/2020

Avresa Göteborg 30/12 kl. 18.45
Ankomst Kiel 31/12 kl. 09.15
Avresa Kiel 31/12 kl.18.45
Ankomst Göteborg 1/1 kl. 09.15

Program för nyårskryssning till Kiel 2019/2020

Här hittar ni årets nyårsprogram för kryssning till Kiel under nyår. Scrolla ner lite till boxen nyårsprogram: Klicka här!

Tips! Läs inlägget om julmarknad i Kiel

En kommentar Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.