Stena Line Rabatt – årets största rea

Nu är det rätt tid att boka in resa med Stena Line eftersom de nu har upp till 50% rabatt på resor till Danmark, Tyskland, Lettland och Polen.

AW-Båten

Vi bokade in AW-båten till Danmark helt gratis för 2 personer. Premiären är fredagen den 7:e september och färjan avgår klockan 18:00 och anländer åter i Göteborg på natten klockan 01:25. Kontakta oss på info@kielkryssning.se för att få detta erbjudande med rabattkod och du behöver aldrig mera missa några andra erbjudanden och rabatter från Stena Line.

Fredrikshamn 200 år

Fredrikshamn firar 200 år och bjuder in till kalas för staden med Tordenskiolddagen. Flera hundra skådespelare bär historiska kostymer och firar staden från idag den 31:e augusti till den 2:a september.

Om du bokar hos Stena Line så kan du ta del av ett speciellt erbjudande som ger fri entré till Tordenskiolddagarna i Fredrikshamn 31 augusti – 2 september.

stena line rabatt och festival i Fredrikshamn

Dagstur från 99:-/pers

Stena Line rabatter

Att vara Extramedlem lönar sig mycket, dels får du förtur till alla rabatter och dels får du rabatt på alla resor du bokar och allt du handlar på Stenas Lines olika färjor. Du som är Extramedlem hos Stena Line kunde ta del av Stena Line Rabatter upp till 50% på årets största rea 2 dagar före alla andra. Idag har rean gjorts publik för alla.

En dagstur till Danmark kostar 49 kronor/pers

En dagstur till Tyskland endast 59 kronor/pers, ta med bilen för låga 170 kronor t/r

Ett Kielkryss får du för endast 324 kronor /pers, ta med bilen till Kiel för otroligt låga 472 för hytt, bil/husbil

Övriga linjer erbjuder också Stena Line rabatter och bokar du boende samtidigt som båtresa hos Stena så får du upp till 50% rabatt här också.

Passa på du som är Extramedlem att boka ditt Kielkryss, dagstur eller Eurotrip innan den 4:e september och välj när du vill resa i år.


 

Att göra i Kiel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.