Boka hotell och kryssa i samma svep

För er som kanske har missat detta, så finns det en riktigt bra möjlighet att spara pengar när ni bokar kielkryss eller färja till Danmark, nämligen att ni genom Stena Line får rabatt på kryssningen till Kiel eller båtresan till Danmark om ni även boka hotell på Stena Lines hemsida.

En resa till Danmark slår broavgifter, bilkörning i Danmark och andra färjor för endast 390 kr per bil och 1 person, enkel väg inklusive bil. Fredrikshamn är en mycket trevlig stad, men för den som enkelt vill ta sig ner till Århus eller Ålborg, eller för den delen ner till Tyskland och Europa så är det ett klockrent alternativ att ta med sig bilen.

Kiel flex är ett väldigt bra alternativ för er som vill övernatta i Tyskland 1 – 2 nätter. Boka kryss o hotell via Stena!

För er som vill resa extremt billigt i Juni mellan Trelleborg – Sassnitz kan vi rekommendera erbjudandekoden: Trelleborg

Med rabattkoden kan ni åka till Sassnitz för endast 49 kr / bil & 1 person, ni måste dock boka senast imorgon den 12e juni och då resa innan 30e juni.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.